BOTOX OCH FILLERS

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BOTOX OCH FILLERS

[/vc_column_text][vc_column_text]

Botox

Botox är en injektionsbehandling som går ut på att man blockerar nervsignalerna som gör att musklerna dras samman. Det i sin tur hindrar att fina linjer och trötthetsrynkor syns. Även uppkomsten av nya rynkor hindras. Denna behandling är den absolut vanligaste behandlingen bland medicinska estetiska behandlingar. Omkring fem miljoner behandlingar utförs världen runt varje år. Ämnet som används vid injektionen är så kallat Botulinumtoxin. Detta injiceras med en tunn nål på valda platser i ansiktet. Behandlingen är mycket säker och skonsam om den utförs av välutbildad och kunnig personal. Hos oss på SAMDENT kan du göra behandlingen på ett säkert sätt i en fin och harmonisk miljö.

Vad kan Botox göra för dig?
Med hjälp av behandlingen kan man bli av med små rynkor som gör att man ser trött, arg eller sur ut. Vanliga ställen att göra injektioner på är bland annat på kråksparkarna vid ögonen, rynkan som uppstår mellan ögonbrynen och de linjer som går horisontellt i pannan. Vid en konsultation kan du få hjälp med att bestämma var medlet ska injiceras så att du får bästa möjliga resultat av behandlingen. Det är viktigt att veta att detta är en mycket säker behandling så länge den utförs av personal med rätt utbildning och kunskap. Fördelar med behandlingen är att den ger ditt ansikte ett naturligt lyft. Att injicera Botox gör heller inte speciellt ont och efteråt krävs ingen konvalescens som gör att du hindras från arbete eller fritidssysslor. Behöver ditt ansikte ett skonsamt lyft? Känner du att du ser lite trött och glåmig ut? Då kan Botox vara ett bra alternativ för dig. Behandlingen slätar på ett skonsamt vis ut fina linjer och rynkor som tynger ditt ansikte. Hos oss på SAMDENT blir du mottagen i en lugn och harmonisk miljö i Hallonbergen. Vi har kompetensen att utföra olika kliniska behandlingar på ett professionellt och säkert sätt.

 

Fillers

Filler är en estetisk behandling som har blivit mycket populär. Behandlingen innebär att man injicerar ett ämne under huden som fyller ut linjer och veck och ger volym i områden som sjunkit ihop till följd av ålder. På SAMDENT i Hallonbergen använder man sig av preparat av typen Zfill och Uma Jeunesse då de har en bättre hållbarhet och ger en större effekt. De vanligaste ställena att använda sig av behandlingen på är i ansiktet och på läppar, händer och hals. Efter en behandling blir huden slätare och linjer blir mindre synliga. Behandlingen kan även hjälpa till med att skapa skarpare linjer kring läpparna och fylla ut akne ärr.

När ska man använda filler?
Det finns många olika orsaker till att använda filler. Det kan till exempel vara att du vill forma konturerna i ansiktet, få fylligare läppar eller fylla ut fina linjer och veck. Behandlingen passar också den som har gamla akne ärr som man vill ska bli mindre framträdande. Även händer och hals som kanske blivit slappa eller rynkiga med åldern kan med fördel behandlas med filler-injektioner. Behandlingen har även många fördelar. Den går både snabbt och gör inte heller speciellt ont. Om man vill kan man dessutom använda sig av bedövningskräm innan behandlingen. Resultatet syns direkt efter att man gjort injektionen. Om du vill ha ett snabbt resultat och kort konvalescens är detta ett bra val då du inte behöver undergå några avancerade kirurgiska ingrepp. Slätare hud snabbt Filler är en mycket effektiv metod för att släta ut huden snabbt utan att man behöver göra något kirurgiskt ingrepp. På SAMDENT blir du mottagen i vackra lokaler med harmonisk atmosfär. Personalen är erfaren och välutbildad och ser till att skräddarsy en behandling som passar just dig.

SAMDENT använder även nya generationens fillers som har en längre hållbarhet och ger dig en större effekt.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Boka Nu!” link=”url:https%3A%2F%2Fmuntra.se%2Fsamdent-tandlakarklinik%2Fc%2F407%2F%3Freferral_source%3Dsamdent.se%2F|target:_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1610997057084{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-image: url(https://usercontent.one/wp/www.samdent.se/wp-content/uploads/2021/01/FadedBackground.jpg?media=1673308432?id=988) !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”996″ alignment=”center” css=”.vc_custom_1610997063481{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text]


Ring oss: +46 (0)8 33 34 55
Ring AKUT: +46 (0)70 727 52 37
Maila oss – info@samdent.se
Måndag till Fredag – 09:00 – 18:00

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]